Vilken är din drömresa?

Frågan är enkel att ställa och kanske enkel att svara på. Åtminstone för vissa. För dem som ofta går och funderar på det och drömmer. De vet säkert.
I en amerikansk undersökning tillfrågades ett stort antal personer om sin drömresa och det var många som var säkra på sin sak: “”Jag skulle älska att besöka Egypten eller Kanarieöarna”, “Jag har alltid velat besöka Fiji. Det låter så exotiskt”, “Italien med min man, vilken dröm det skulle vara!”
Sedan finns det de som är lika säkra på svaret, men kanske inte lika säkra på gränsen mellan dröm och verklighet: “Jag är ett stort fan av Phantom Tollbooth och jag har alltid velat tillbringa en tid i Konungariket vishet”, “Jag har alltid velat vara en del av Harry Potters magiska värld. Allvarligt, jag skulle älska att besöka Hogwarts och Diagonalgränden och allt det där. Jag vill åka till Hogwarts och äta julmiddag, och sedan gå till Hogsmeade. Om vi pratar riktiga världen och fortfarande lite magi: Australien är min drömdestination.”
Och nog är det så. Vår drömresa svävar där någonstans mellan verklighet och dröm. Men så vida vi inte nöjer oss att resa till vår destination i drömvärlden, så kommer vi att behöva resväskor. Och är det Australien som hägrar, då är det många och bastanta – och helst billiga resväskor som behövs. Och faktiskt, sådana kan du hitta om du besöker http://www.resvaskor.eu. Här hittar du ett stort urval från många olika tillverkare i många olika prisklasser.

This entry was posted in Shoppa.

Comments are closed.