Varför inte magasinera istället?

Att flytta ihop med någon är naturligtvis spännande. Men det innebär ofta en del svåra val. Hur ska man möblera det nya stället? Och vad ska man göra med de saker som inte får plats? Ett alternativ är förstås att sälja eller skänka bort möbler och annat som ni väljer bort. Samtidigt kan de ju vara bra att ha den dagen ni flyttar till en större bostad. Varför inte magasinera istället? Det behöver inte bli speciellt dyrt.

Hos PickupStorage kan du magasinera i Stockholm till mycket bra priser. Surfa in till PickupStorage.se idag och läs mer om priser och andra villkor.

Ett problem med att magasinera sina saker är att det kan vara besvärligt att transportera sina saker till förrådet.

Om du använder dig av PickupStorage får du hjälp. Om du förvarar längre än tre månader så är dessutom hämtningen gratis. Om du vill veta mer om PickupStorages erbjudanden ska du inte tveka att höra av dig. Telefonnumret till kundtjänsten är 010-888 52 78 och e-postadressen kundsupport@pickupstorage.se.

PickupStorage är baserat i Stockholm och arbetar främst med Stockholmsbaserade kunder, både företag och privatpersoner. Men om du bor på annan ort kan PickupStorage, mot en avgift, bistå med frakt. Hör av dig till PickupStorage så hjälper vi dig att lösa dina förvaringsproblem.

Hos PickupStorage är dina saker säkra. Här finns larm och övervakningskameror. Dessutom bevakar Larm Assistans förrådet dygnet runt. PickupStorages lokaler är klimatkontrollerade för att du ska kunna känna dig säker på att dina saker inte skadas av väta eller extrema temperaturer. Vänd dig till PickupStorage.se när du vill förvara tryggt!

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.