Teckna ny bilförsäkring

Det lönar sig alltid att ta sig tid och läsa på innan man tecknar ny bilförsäkring. Tyvärr har dock många av oss mer än nog med vardagsbestyren. Vi på  bilforsakringsguiden har tagit fram en gratistjänst som hjälper dig att snabbt hitta det bästa erbjudandet. Här kan du på 30 sekunder jämföra bilförsäkringar från nio tongivande bolag. Besök oss idag. Hos oss tjänar du både tid och pengar!

På www.bilforsakringsguiden.se hittar du även en mängd information om enskilda försäkringsbolag och deras produkter. Volvia startade sin verksamhet 1959, när Volvos grundare Assar Gabrielsson initierade försäkringsskydd till PV 444-ägare. Sedan dess har verksamheten expanderat och numera är var fjärde Volvo-ägare försäkrad hos Volvia. Totalt har bolaget, som numera ingår i If-koncernen, omkring 400 000 kunder.

Volvia har specialiserat sig på skräddarsydda lösningar till Volvo-ägare. Du hittar Volvias representanter i anslutning till Volvo-handlare. Tack vare detta nära samarbete kan bolaget garantera en effektiv process från skada till reparation och utbetalning av ersättning. Volvia samarbetar även med Volvo i miljö- och säkerhetsfrågor. Samtliga produkter är utformade för att minimera den negativa miljöpåverkan utan att för den skull tumma på säkerhet och kvalitet.

Har du frågor kring www.bilforsakringsguiden.se eller behöver du hjälp med att använda tjänsten? Hör då av dig. Hos oss slipper du bli placerad i telefonkö. När du klickar på ”Ring mig!” uppe till höger på startsidan får du upp ett formulär. Fyll i informationen så kontaktar vi dig så snart vi kan. Vi prioriterar att du får det försäkringsskydd du behöver till en skälig kostnad. Surfa in på www.bilforsakringsguiden.se och läs mer!

Comments are closed.