Störst, mest avancerad – och kanske bäst

Luxottica Group är världens största glasögonföretag. Dess mest kända varumärkena är Ray-Ban och Persol. De gör också solglasögon och receptbelagda bågar på licens för en mängd olika designermärken som Chanel och Prada. Luxottica gör även solglasögon för märken som Giorgio Armani, Burberry, Stella McCartney, Versace, Vogue, Miu Miu, Tory Burch och Donna Karan. En av deras mest avancerade märken är Revo – där design och teknik gått mot fulländning. Genom att anpassa NASA-teknik för linser av solglasögon, har Revo kunnat skapa otroligt klara och avancerade polariserade solglasögon.
Den optiske ingenjören Mitch Ruda lånade en bestrykningsteknik NASA hade använt för att skydda sina satellit och använt det på ett par solglasögonslinser. Resultatet var fantastiskt. Idag bärs Revo av idrottsstjärnor över hela världen. En av Revos populärare modeller är Titanium Brown Bronze. Dessa solglasögon har en sporti,g men ändå trendig stil. De är byggda med komfort och trendriktighet i åtanke. Därmed finns det något för alla i dessa moderna solglasögon. Revo använder en mängd olika tekniker för att se till deras bågar och glas uppfyller de högsta kraven och är det bästa de möjligen kan vara.
Om du letar efter solglasögon från Revo – eller något annat exklusivt och ofta dyrt märke för den delen – så är det en bra idé att bege sig till http://www.solglasogonmode.se. Här hittar du alla möjliga sorters solglasögon från alla tänkbara märken. Chansen är alltså stor att du hittar det du söker. Och till mycket överkomliga priser dessutom.

This entry was posted in Shoppa.

Comments are closed.