ServiceFinders historia

ServiceFinders historia

År 2006 i en liten källarlokal i Stockholm föddes det som senare skulle bli Servicefinder, Sveriges största tjänsteförmedlare. Entreprenörerna som grundade företaget var pionjärer inom sin bransch, unga smarta människor som såg en växande arbetsmöjlighet i de förändringar som tog plats i världen och fattade tag i den. Den vision som bidragit till företagets snabba och enorma tillväxt är att bli det självklara valet för konsumenter som letar efter tjänsteföretag som erbjuder hjälp till diverse projekt. Det är ServiceFinders mål att göra det snabbt, tryggt och enkelt för dig att hitta och välja det tjänsteföretag som är rätt för just dig och dina behov.

För att skapa ett framgångsrikt företag krävs det klara värderingar. Hos ServiceFinder är det följande som gäller:

• Smarta lösningar. I en värld som ständigt ändras och går framåt dagligen, utan pauser, krävs det smarta idéer som gör företagets service bättre och bättre för varje dag som går.
• Disciplin och koncentration. För att utföra arbetsuppgifter på ett effektivt sätt, krävs det att personalen fokuserar all sin uppmärksamhet på det aktuella uppdraget och gör sitt allra bästa.
• Entreprenörsanda. De tre unga människor som grundade ServiceFinder hade stor nytta av sin starka entreprenörsanda och oslagbara vilja att lyckas trots alla motgångar. Idag, över 10 år senare, gäller samma princip för alla som jobbar hos detta företag: att utmana sig själva och pröva sig fram.
• Tillväxt. ServiceFinder fokuserar på att arbeta tillsammans med de bästa partners och se till att alla kan växa tillsammans, både som företag och som människor. Samarbetet ska kunna skapa ett ständigt flöde av oslagbara möjligheter.
• Ett glatt humör. Arbetet blir alltid roligare och går undan mycket fortare när man kan göra det med en glimt i ögat och ett leende på läpparna. ServiceFinders personal ska vara fokuserade och göra sitt bästa, men inte alltför allvarliga, och ska alltid sprudla av livsglädje.

Comments are closed.