ServiceFinder är aktören som parar ihop kunder

ServiceFinder är aktören som parar ihop kunder och tjänsteföretag. Det svenska tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinder har sedan starten 2006 förmedlat närmare 700 000 prisförslag. Surfa in på servicefinder.se nu på direkten för att läsa mer!

Om du som kund letar efter en hantverkare, städare, jurist eller något annat tjänsteyrke så är ServiceFinder den perfekta plattformen. Du kommer snabbt och enkelt att hitta var du letar efter. Efter du gjort en intresseanmälan får du i regel svar inom ett dygn, från upp till fem företag.

Därefter kan du jämföra offerterna i lugn och ro, för att se vilket företag som du tycker verkar vara bäst lämpat att utföra jobbet. Du kan också hitta företag direkt i Företagsguiden.

Som företagare erbjuder ServiceFinder en direkt kontakt med nya kunder. När du registrerat ditt företag och gjort en presentation så är det dags att köpa upp kontakter. Du ser var beställaren vill ha och sätter därefter samman en offert.
ServiceFinder kan också hjälpa företagare med en rad olika kringtjänster. Tjänsteförmedlingsföretaget ger verkligen de ansluta företagen väldigt mycket stöttning.

Som kund hos ServiceFinder får du tips på hur du ska presentera ditt företag på bästa sätt, och hur du skriver en offert. Glöm inte att ServiceFinder också kan hjälpa ditt företag med att skapa en hemsida.

ServiceFinders framgångssaga, som rullat på nu i tio års tid, kan nog enklast förklaras med att alla parter i affären vinner. Kunderna kan smidigt jämföra olika företag, och företagen får fler kunder. Har du några frågor? Besök antingen ServiceFinders hemsida eller ring kundtjänst på telefonnummer 08-653 00 00. Läs mer på allabolag om servicefinder

This entry was posted in Lokalt.

Comments are closed.