Säkerhetsråd för resenärer som bor på hotell

Att resa är något som de flesta älskar. Men lika mycket som vi älskar att resa så avskyr vi när något går fel, som att bli bestulen. Här kommer lite råd och tips för att klara dig undan.
Säkerhet är viktigt både för er och hotellet. Från er bil till er säng, beakta några försiktighetsåtgärder
så ni inte lämnar något åt slumpen.
Parkera på en väl upplyst plats nära ingången till hotellet eller ditt rum och se till att låsa alla dörrar och hålla värdesaker nära och utom synhåll från andra. Om det är möjligt, be alltid om ett rum med en ingång på insidan. Vid receptionen, be att receptionisten skriva ner ditt rumsnummer så att ingen kan höra det, och lägg snabbt nyckeln i din ficka om den har rumsnumret tryckt på den.
Väl inne i rummet, lås dörren med både instickslåset och kedjelåset, och bekanta dig med de
nödutgångar som visas på baksidan av dörren. Öppna inte dörren för någon om du inte kontrollerat identiteten på personen antingen genom titthålet eller muntligt – även om du väntar en vän eller rumsservice.
Detta kanske inte besvarade alla dina frågor. Vill du kanske veta mer om resor och säkerhet? Det du vill veta om detta kan du nog hitta om du går in på www.flyginfo.se. Du lär nog inte bli besviken efter du har varit där och läst. Och vem vet, det kanske väcker nya tankar hos dig. Klicka på länken till www.flyginfo.se nu och få svar.

This entry was posted in Resa.

Comments are closed.