Om bilförsäkringar

Sveriges trafikskadelag påbjuderatt varje motordrivet fordon (som inte är avställt) måste förses med en försäkring. Det är på den registrerade ägarens ansvar att se till att så sker. Nu finns det hjälp för dig som letar efter en billig och bra bilförsäkring. Surfa in på www.bilforsakringjamforelse.se. Här hittar du en gratistjänst som du kan använda för att jämföra erbjudanden från ledande försäkringsbolag.

Fyll i några grundläggande uppgifter om dig själv och din bil så räknar vi ut din premie. Det tar oss inte mer än 30 sekunder. På www.bilforsakringjamforelse.se har vi även samlat en mängd användbar information om olika typer av försäkringar och försäkringsbolag. Besök oss idag!

Ett flertal försäkringsbolag riktar in sig på en speciell målgrupp. Aktsam, exempelvis, är ett har tagit fram ett flertal attraktiva försäkringspaket för lågriskkunder, det vill säga förare som är varliga bakom ratten och lyckas undvika tillbud. I denna grupp ingår även kunder som bor i områden med få inbrott och lite skadegörelse. Aktsam ställer helt enkelt lite högre krav, något som också resulterar i lägre premier. Bolaget är populärt. Svensk Kvalitetsindex har kommit fram till att Aktsam ligger i topp ifråga om andelen nöjda kunder.

Som kund hos Aktsam måste du ha fyllt 24 år. Det krävs dessutom att ditt fordon är av standardmodell, eftersom Aktsam har som policy att inte försäkra sportbilar, cabar samt fordon med överdimensionerade motorer. Gå in på www.bilforsakringjamforelse.se och läs mer om Aktsam och andra försäkringsbolag.

Du använder www.bilforsakringjamforelse.se helt utan kostnad! Hos oss får du alltid samma pris som hos bolaget.

Comments are closed.