När tiden går

Ja, visst går tiden. Oavsett vad en del filosofer och vetenskapsmän hävdar så vet vi alla att tiden går. Förändring sker och vi upplever förändringen och minns och dokumenterar hur det var. Och vi planerar inför och fantiserar kring hur det kan komma att bli. Dåtid, nutid och framtid.
Och på samma sätt som folk för 100 år sedan fantiserade om hur det skulle vara idag, så fantiserar vi om hur det kommer att vara om 100 år. Du har säkert funderat på det någon gång. Vart är allting egentligen på väg? Kommer framtida teknologi att hjälpa oss eller bara göra allting ännu värre? Kommer vi att ha flyttat ut i rymden och andra planeter eller håller vi på att gå under i överbefolkning?
En del spår att vi i framtiden kommer att ha bara ett enda stort land, medan andra säger att det kommer att bli fler och fler mindre länder. Exempelvis finns det krafter i Californien som vill bryta sig loss från USA.  Men däremot verkar det troligt att fler och fler språk kommer att dö ut och att vi går mot att bara prata Engelska, Spanska och Mandarin.
Man kan bara gissa. Det enda du har att göra som enkel människa på det tidiga 2000-talet är att hålla reda på dig själv och din egen tid. Och för att göra det på ett framgångsrikt sätt behöver du en bra klocka. Och till ett vettigt pris. Både och hittar du om du går in på www.klockmodeller.se.

This entry was posted in Shoppa.

Comments are closed.