Människor har spelat lottospel i olika former åtminstone sedan senmedeltiden

Människor har spelat lottospel i olika former åtminstone sedan senmedeltiden. Bingon, som idag är en de mest populära varianterna, fick sin nuvarande utformning i det sena 1920-talets USA. Till Sverige kom det dock inte förrän efter andra världskriget. Under 1950-talet började lokala idrottsklubbar arrangera bingokvällar som ett sätt att dra in pengar till verksamheten. Sedan har bingo spelats i både TV och radio. Idag är det på internet som bingospelandet växer. Är du sugen på att testa nätbingo? Besök i så fall  http://www.bingononstop.se och läs mer.

Sedan några år tillbaka trängs ett stort antal spelombud på den svenska marknaden. Vissa erbjuder en mängd olika spel, andra har helt fokuserat på bingo. Ett framgångsrikt exempel i den senare kategorin är Bertil Bingo. Denna spelsajt, som drogs igång i september 2006, ägs av börsnoterade Ledstiernan och är licensierad på Malta. Här kan du spela dagligen mellan klockan 06:00 och 04:00. När du först registrerar ett spelkonto hos Bertil Bingo får du 40 kronor att spela för. På så sätt kan du gratis testa sajten innan du bestämmer dig för att fortsätta. Om den av någon anledning inte faller dig i smaken är det bara att testa någon annan.

Första gången du sätter in pengar hos Bertil Bingo får du ytterligare 100 kronor i bonus. Dessutom får du 100 kronor för varje ytterligare spelare du lyckas värva till sajten. När det gäller bonusar måste du omsätta pengarna minst 5 gånger för att kunna plocka ut dem från ditt konto. På www.bingononstop.se kan du hitta mer information om Bertil Bingo.

Comments are closed.