Letar du efter patroner eller andra tillbehör

Letar du efter patroner eller andra tillbehör som  är kompatibla med just din skrivare? Gå in på Crossprint.de och hitta de bästa och mest prisvärda bläckpatronerna, skrivarpatronerna och lasertonerna. Hos oss hittar du även tillbehör till kopiatorer och faxar.

CrossPrint har utvecklat en sökmotor som är enkel att använda. Skriv in skrivarmodell eller artikelnummer så listar vi detaljerna. Du kan även söka direkt på en viss produktserie genom att klicka på företagslogon.

Tack vare en nöjd och stadigt växande kundkrets har CrossPrint AG expanderat snabbt. Vi erbjuder idag miljövänliga och prisvärda produkter från branschens ledande aktörer, såsom Brother, Epson, Canon och HP.

E-varuhuset www.crossprint.de har utvecklat en sajt som är enkelt för alla användare. Om du har frågor om CrossPrint AG, vårt beställningssystem eller våra produkter är det bara att kontakta kundservice. Våra duktiga medarbetare finns tillgängliga dagligen mellan klockan 09:00 och 17:00. Du når oss på telefonummer 0800 588 79 73 eller via email, kundendienst@crossprint.de.

När du handlar hos www.crossprint.de kan du välja mellan ett antal olika betalningsalternativ: kreditkort (American Express, Mastercard, Visa med flera), faktura och Paypal. Kreditkortsbetalningar sker vi en krypterad sida. Vi använder oss av Saferpay och deras 3-D Secure-teknik. I det fall du väljer faktura tar e-betalföretaget Klarna hand om transaktionen.

CrossPrint AG:s framgång bygger helt och hållet på våra goda kundrelationer. Vi erbjuder en 100-procentig nöjdhets- och skrivargaranti. CrossPrint värnar också om den personliga integriteten. På vår hemsida www.crossprint.de kan du i detalj läsa om hur kunduppgifter behandlas. Spara tid och pengar, handla hos Crossprint!

crossprint.de/brother/
crossprint.de/canon/
crossprint.de/epson/

This entry was posted in Shoppa.

Comments are closed.