Hitta billigaste elen

Så många val och så lite tid! Ett stort antal aktörer har etablerat sig på den svenska elmarknaden sedan 1996, då marknaden avreglerades. Idag finns det mer än 130 företag som levererar el och tillsammans erbjuder de nära 1900 olika avtal. För den enskilde konsumenten finns stora valmöjligheter, men det är samtidigt svårt att hitta det bästa avtalet i denna djungel av erbjudanden.

Vi på Billig-el.org hjälper dig att hitta rätt! Hos oss kan du enkelt och snabbt jämföra de olika bolagens villkor. Tack vare vår kostnadsfria nättjänst kan du i lugn och ro komma fram till rätt beslut.

Nu behöver du inte längre gå in och söka på varje enskild elleverantörs hemsida. Vi skaffar fram informationen åt dig. Allt du behöver göra är att ange ditt postnummer, vilken typ av bostad du bor i samt din projicerade årsförbrukning. Tryck sedan på ”Gå vidare” så visar vi vad elen hos varje bolag kostar.

På Billig-el.org kan du även läsa mer om Kundkraft. Denna organisation företräder idag cirka 240 000 medlemmar och försöker genom kollektiv upphandling pressa elpriset. Kundkraft lägger ut en offert och låter elbolagen lägga anbud. Det bolag som erbjuder bäst villkor får samtliga medlemmar som kunder.

Billig-el.org värnar även om att minska elförbrukningen. På vår hemsida har vi samlat en mängd användbara tips på enkla åtgärder som leder till minskad elkonsumtion. Genom ett antal små förändringar kan vi tillsammans minimera elspillet och bidra till en bättre miljö. Besök oss på Billig-el.org och läs mer om vad du kan göra!

Comments are closed.