Fördelaktigt lån

Är du på jakt efter ett fördelaktigt lån? Surfa då direkt in på Bankbolaget. Genom att använda dig av Bankbolagets kostnadsfria tjänst kan du spara både tid pch pengar.

Bankbolaget är en fristående aktör på lånemarknaden som agerar ombud för lån. Ansök om ett lån hos Bankbolaget och du kommer att få det bästa erbjudandet från 17 olika lånegivare.

Via Bankbolaget kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. De typer av lån som Bankbolaget erbjuder är privatlån, billån och bolån. Du bestämmer själv återbetalningstakten, på 1 upp till 12 år. Fundera alltid på vilken återbetalningstakt som blir bäst för dig, och räkna på månadskostnaden.

Om du ansöker om ett lån via Bankbolaget under en vardag så kommer du att få svar inom 24 timmar. Man kan också ta kontakt med Bankbolaget över telefon dygnet runt. Du når Bankbolaget på telefonnummer 0770-455 903.

För att din lån ska beviljas krävs att du uppfyller visa grundläggande kriterier. Bland annat måste du ha fyllt 18 år. Läs mer om vilka regler som gäller genom att surfa in på Bankbolagets webbplats. Genom att skaffa sig en medsökande ökar chanserna till att få lånet beviljat.

Gå in på Bankbolaget redan idag. Du kommer verkligen inte att ångra dig. Genom att använda dig av Bankbolaget slipper du lägga timmar på att försöka jämföra olika aktörer på lånemarknaden. Bankbolaget gör jobbet åt dig. Lycka till med din låneansökan!

Comments are closed.