En seng er en viktig møbel for søvn og avslappning

En seng er en viktig møbel for søvn og avslappning, men ikke minst en viktig del av innredningen i soverommet. Det er mye å tenke på når du velger seng. Både materiale, størrelse, farge, madrass og pris pleier å være en avgjørende faktor for mange. Det er viktig at du finner en seng som passer akkurat deg og dine behov. Du kanskje er ute etter en kontinentalseng med tre madrasser, en pen sengeramme som du selv kan bestemme hvilken type av madrasse du vil ha i, en seng med oppbevaring du selv kan skreddersy eller en sengeramme med enkel design?

På Furniturebox finner du sengerammer i mindre størrelser som 90 cm og 120 cm, men også større sengerammer i 160 cm og 180 cm. Vi har forskjellig høyder, bredder og design både for deg som vil ha en enkeltseng og for deg som vil ha en dobbeltseng.

Med en sengegavl skapes en følelse av helhet og kompletterer rommets atmosfære. Hos oss på Furniturebox finner du Møbler och  sengerammer med praktisk oppbevaring under sengen som passer perfekt for deg som liker ryddighet. Da kan du enkelt bruke plassen under sengen til å oppbevare for eksempel dyner, puter eller sengetepper. Er du ute etter en romantisk stemning i soverommet? Da kan en sengeramme i svart metall med snirklete detaljer være noe for deg og ditt soverom. Se på vår serie PROVENCE og inspereres av en emosjonell stemning å tilsette i soverommet. Mange av våre sengerammer har en enkel, stilfull design i flere valgbare farger for å passe inn i mange hjem. Hvis du vil ha en koselig og rustikk følelse i soverommet er vår serie GRAPHIC noe for deg.

Våre sengerammer finnes i tre, grå metall, svart metall, eikefolie, folie, melamin og MDF. I vårt sortiment finner du også tilbehør for å piffe opp din seng, som sengetøy, puter og tepper.

Velkommen inn på Furniturebox for å finne en billig sengeramme som passer dine behov!

Comments are closed.