Det som någon gång testat att spela bingo vet hur kul det är.

Det som någon gång testat att spela bingo vet hur kul det är. Trots, eller kanske snarare tack vare, sin enkelhet fortsätter spelet att fascinera generation efter generation. Bingo-liknande spel kan spåras ända tillbaka till senmedeltiden, men den moderna bingon utvecklades av en amerikansk småföretagare precis under depressionens inledande skede i slutet av 1920-talet. Sedan dess har bingon gett oss både spänning och förströelse.

Den lokala bingohallen var länge en social knutpunkt i många delar av västvärlden. I Sverige fick spelet sitt definitiva genombrott under slutet av 1950-talet och har sedan dess varit nära förknippat med idrottsrörelsen. Förr spelade man i skolor, församlingslokaler och idrottshallar. Bingon är fortsatt populär i alla åldrar, men numera är det framför allt på internet som spelet växer. Om du vill veta mer om var du kan spela bingo, gå då till http://www.bingogubben.se. Här hittar du information om seriösa spelbolag, vilka former av bingo de har i sitt utbud samt vilka specialerbjudanden som finns just nu.

Hur går man då tillväga om man vill börja spela nätbingo? Gå först till www.bingogubben.se och läs på om dina alternativ. När du valt ett spelbolag är det bara att gå in på deras hemsida och skapa ett spelkonto. Fyll i de uppgifter som efterfrågas och skicka in. Bingogubben.se arbetar endast med seriösa sajter. All den information du lämnar registreras i krypterad form. Du behöver således inte oroa dig för att personuppgifter hamnar i orätta händer. Det är vanligt att spelbolaget erbjuder en bonus när du gör din första insättning. För allt om nätbingo, gå till www.bingogubben.se.

Comments are closed.