De dyraste och de värsta

Det finns en punkt där extremt lyxig lyx slår över till vulgaritet. Men det krävs väldigt mycket lyx och väldigt mycket pengar innan man når den gränsen. Vissa ser det själva medan andra är helt blinda för denna gräns. Någon som kanske håller sig vid rätt sida om vulgaritetens gräns är Paris Hilton. Detta är dock tvetydigt. Hon fick av sin dåvarande pojkvän Paris Latsis en ring överströdd med 24-karats diamanter till ett värde av 32 230 720 kronor. Paris Hilton ska dock ha tyckt att ringen var för klumpig och har senare bytt ut den mot en enklare version från Cartier. Frågan är om hon bytte ut den på grund av sin vulgära svulstighet eller för att den helt enkelt var jobbig att ha på sig.
Med tanke på hennes övriga bravader får man nog anta det senare, även om man kan välja det först alternativet om man sympatiserar med henne.
Någon som däremot ligger så långt bortanför gränsen är Beyonce som skaffade sig en ring värd 34 288 000 kronor. Denna 20 karatsring med 18 karatsdiamanter i mitten skulle symboliserar relationen med Jay Z. Här fanns det ingen tvekan eller återhållsamhet. Här var det vulgär lyx i det vulgära lyxets renaste form.
Om du vill skaffa dig lite lyxiga smycken – en bra bit hitom vulgaritetens gräns – så kan du titta in på http://www.smycke.eu  Här hittar du snygga och eleganta smycken från en lång rad märken till riktigt bra priser. Smakfullt.

Comments are closed.