bra försäkring som ger dig trygghet på vägen

Planerar du att köpa motorcykel? I så fall behöver du en bra försäkring som ger dig trygghet på vägen. Nu finns det en gratistjänst som hjälper dig att hitta det företag som erbjuder de bästa villkoren. Gå in på Bilforsakrarna.se och läs mer. Här hittar du även en snabb och effektiv sökmotor som på endast 30 sekunder hittar den billigaste försäkringen.

Den som väljer rätt bolag kan lätt tjäna mycket pengar. Varför betala mer för din MC-försäkring än vad du behöver? Vi på Bilforsakrare.se har samlat ihop en mängd råd och information till dig som funderar på att köpa motorcykel.

Försäkringar för motorcyklar finns i tre huvudsakliga kategorier. En trafikförsäkring är obligatorisk och måste tecknas av var och en som vill köra ett fordon på vägarna. För ännu bättre skydd kan du även lägga till en så kallad halv- eller helförsäkring. Halvförsäkringen ger dig ett bättre skydd vid eventuell olycka. Du erhåller dessutom ersättning vid exempelvis stöld och brand. Denna försäkring täcker även kostnader vid en rättslig tvist samt räddningsarbete.

I helförsäkringen ingår allt det som finns i trafikförsäkringen och halvförsäkringen. Dessutom detta innehåller den ett vagnskadeskydd samt skydd vid olyckor och annan skadegörelse. Minimiåldern för tung motorcykel är 18 år; för lätt MC är den 16 år. Din premie grundas även på vilket märke du har samt var du parkerar ditt fordon. Läs mer om vilka försäkringsvillkor som gäller för olika typer av motorcyklar på Bilforsakrare.se. Hos oss kan du enkelt och helt utan kostnad hitta en trygg och prisvärd försäkring.

Comments are closed.