Ansök om lån

De är mycket att tänka på för dig som behöver låna pengar. Vilken kreditgivare erbjuder de bästa villkoren? Vilken bank eller vilket kreditinstitut är mest pålitligt? Nu behöver du inte oroade dig längre! Ansök om lån genom Alfabanken.se så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet på marknaden.

Alfabanken jämför villkoren hos inte mindre är 17 olika banker. Du kan fylla i och skicka in din ansökan direkt på vår hemsida. Välj ”Låneansökan” i menyn och fyll därefter i det webformulär som kommer upp. Först anger du hur mycket du vill låna och på hur lång tid. www.alfabanken.se erbjuder just nu löptider från 1 till 12 år.

Sedan fyller du i dina personuppgifter samt din månadsinkomst före skatt och din anställningsform. Det som krävs för att du ska få låna pengar är att du är minst 18 år gammal och har en fast bostad i Sverige. Du måste dessutom ha en inkomst, genom tjänst eller pension, som inte understiger 8333 kronor per månad. Slutligen får du inte ha något skuldsaldo. Om du uppfyller dessa kriterier behandlar vi din ansökan och hjälper dig hitta det billigaste lånet.

Alfabanken.se kan du även beställa mer information om tryggt Låneskydd. Om du har frågor eller vill ha hjälp med att sätta samman din ansökan kan du kontakta våra duktiga medarbetare på telefonnummer 0770-455 903. Vår kundtjänst har öppet dygnet runt och finns där för dig! Tveka inte att höra av dig om du vill ha assistans med att leta fram det mest fördelaktiga lånet.

Comments are closed.