Om du behöver ha en Toner-partner att lita på, vänd dig till CrossPrint

Om du behöver ha en partner att lita på, vänd dig till CrossPrint! I vår online-butik, som du hittar på www.crossprint.at, hittar du ett brett utbud av förbrukningsvaror för skrivare, kopiatorer och faxar. Hos oss finner du inte endast bläck och toner till bläckstråle- och laserskrivare. Vi erbjuder även skrivarhuvuden, trummor och fotokondukturer. Just nu har vi omkring 7500 artiklar i lager och vi uppdaterar regelbundet för att kunna möta våra kunders behov.

Vi på CrossPrint bryr oss om våra kunder. Nöjda konsumenter är nyckeln till vår framgång. Kontakta vår kompetenta kundtjänst om du har frågor om din beställning eller är nyfiken på vårt företag. Vårt telefonnummer är +41 41 630 49 39 och du kan nå oss under kontorstid, måndag till fredag. Det går lika bra att kontakta oss via email: info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at.

För att underlätta för våra kunder erbjuder vi ett flertal olika betalningssätt. Du kan exempelvis handla med Mastercard eller Visa. I det fall sker transaktionen på en krypterad sida. Vi använder oss av Saferpay och 3-D Secure-teknik, det senaste inom datasäkerhet. Du har även möjlighet att välja fakturabetalning. Betalningstiden är då 14 dagar. I det här fallet måste du ha fyllt 18 år. Läs mer om våra villkor på www.crossprint.at. Du kan även betala via Paypal eller Payolution.

Efter beställning skickar CrossPrint ut en bekräftelse via email. Skulle du inte få något email, kontakta i så fall kundtjänst på telefonnummer +41 41 630 49 39

Crossprint – Brother
Crossprint – Canon
Crossprint – Epson

This entry was posted in Shoppa.

Comments are closed.